skip to Main Content

Vergaderruimte vlakbij Tilburg

‘t Maoske is gesitueerd bij het prachtige natuurgebied huis ter heide, nabij de Loonse en Drunense duinen, op slechts enkele kilometers van de Efteling in de buurt van TIlburg. ‘t Maoske is een centrum met zeven ruimtes, variërend qua grootte voor slechts enkele personen tot grote groepen van maximaal 1000 personen. Naast de vergaderruimtes biedt ‘t Maoske ook de mogelijkheid om te blijven slapen in het aparthotel boven ‘t Maoske. Wanneer er gasten over zijn kunnen zij dus blijven overnachten.

Vergaderen vlakbij Tilburg

Ben je op zoek naar een rustige locatie vlakbij Tilburg, waar vergaderen gecombineerd kan worden met een boswandeling in het mooie natuurgebied Huis ter Heide? Dan is ‘t Maoske precies wat je zoekt. Er is meer dan voldoende gratis parkeergelegenheid op ons eigen terein. Er zijn maar liefst 7 verschillende ruimtes van verschillende groottes waaruit gekozen kan worden, met ieder een eigen sfeer. Verder heb je de volledige beschikking over een whiteboard, flipover, memo blokjes en draadloos internet. Ook een beamer kunnen we beschikbaar stellen.

Andere zakelijke gelegenheid vlakbij Tilburg en omstreken

Naast vergaderen is er bij Patrycentrum ‘t Maoske de mogelijkheid om recepties, borrels, teambuilding uitjes en bedrijfsfeesten te organiseren. We kunnen alles tot in de puntjes voor je verzorgen, van borrel tot aan een uitgebreid buffet met onze uitstekende keuken.

We hebben kant en klaar vergaderarrangementen welke hieronder te vinden zijn. Uiteraard is er de mogelijkheid om je wensen te bespreken en een arrangement op maat te maken.

Neem contact op