skip to Main Content

Trouwlocatie vlakbij Tilburg

Op zoek naar een bijzondere trouwlocatie vlakbij Tilburg? Een bijzondere dag vraagt om een bijzondere trouwlocatie. Het jawoord geven kan op vele manieren. Veel bruidsparen doen dit in het gemeentehuis, anderen kiezen voor een romantische of bijzondere locatie. Trouwen bij ‘t Maoske is een feest. Je huwelijk vieren in de sprookjesachtige omgeving vlakbij de Efteling.

Mogelijkheden trouwen bij ‘t Maoske

’t Maoske biedt een locatie die geheel naar je wensen in te delen is qua tijd, sfeer en ideeën. We denken graag met je mee over de mogelijkheden. ‘t Maoske bestaat reeds 135 jaar, waardoor we alle ervaring hebben om met je mee te denken en ideeën aan te dragen. Met haar 7 zalen in verschillende stijlen en sferen biedt ‘t Maoske voor bijna iedereen de mogelijkheid om een feest in stijl te houden. Van klein en intiem tot groots en spectaculair. ‘t Maoske heeft veel mogelijkheden om de ruimtes volledig naar wens in te richten. Gebruik maken van meerdere ruimtes verdeeld over de dag geeft je de mogelijkheid om verschillende groepen gasten te ontvangen.

Bij ‘t Maoske kun je je complete trouwdag vieren, van ceremonie tot feestavond. Je kunt er ook voor kiezen om deze van je dag bij ons te vieren. We luisteren goed naar je wensen tijdens onze gesprekken en zorgen dat alles tot in de puntjes is geregeld.

We verwelkomen je daarom graag voor een vrijblijvend gesprek. We zullen je rondleiden en de mogelijkheden met je bespreken. Indien gewenst kunnen we na afloop een offerte op maat voor je maken, afhankelijk van je wensen.

Neem contact op