skip to Main Content

Een unieke Trouwlocatie in de buurt van Loon op Zand

Graag bieden wij onze unieke trouwlocatie aan. Onder de rook van Tilburg ligt partycentrum ‘t Maoske in De Moer, waar wij met plezier voor u een geheel verzorgde dag organiseren, inclusief trouwlocatie.

Partycentrum ’t Maoske beschikt over een unieke trouwlocatie nabij Loon op Zand. Wij bieden een romantische en ongedwongen setting, waar u in alle rust kunt genieten van het moment en elkaar.

In onze trouwzaal in ’t Maoske kan het huwelijk plaatsvinden, geheel aangepast aan uw wensen. Kortom een ideale trouwlocatie. Wij bieden een trouwlocatie nabij Loon op Zand, waar u in een unieke setting kan genieten van uw bijzondere dag. Partycentrum ‘t Maoske ligt op nog geen 5 kilometer afstand van Loon op Zand. Enkele mogelijkheden voor u op een rijtje:

  • ’t Maoske als Trouwlocatie
  • ’t Maoske als Feestlocatie
  • ’t Maoske als Dinerlocatie
  • Catering op locatie

Het is ook mogelijk om van onze diensten gebruik te maken voor, bijvoorbeeld, alleen een diner of receptie en feestavond. Of alleen gebruik te maken van onze unieke Trouwlocatie. Het is natuurlijk ook mogelijk om een complete dag bij ons te plannen.

Een bijzondere dag, als een trouwdag, vraagt natuurlijk ook om een bijzondere Trouwlocatie. Er zijn vele manieren om elkaar het jawoord te geven. Vaak gebeurd dit in het gemeentehuis, maar steeds vaker wordt er gekozen voor een romantische of bijzondere locatie. Wij bieden graag onze trouwlocatie aan. Waar u kunt trouwen in een romantische setting met een rustige sfeer. Geen wachtende na u, maar alle tijd om van deze bijzondere dag te genieten.

Graag spelen we in op uw specifieke wensen. Op onze trouwlocaties in ’t Maoske of in de Sint Anna Kapel bij de Drie Linden in Molenschot, kan het burgerhuwelijk worden voltrokken, geheel aangepast naar uw wensen.
Graag zetten wij de mogelijkheden, waarbij uiteraard ruimte is voor uw wensen, op een rijtje in een persoonlijk gesprek.

Neem contact op