skip to Main Content

Eetcafé / Restaurant De Moer

‘t Maoske biedt veel mogelijkheden om te genieten van een hapje, een drankje of een uitgebreide lunch / diner in het gezellige dorpje De Moer.

Eetcafé

Na je werk even bijkomen en bijpraten met je collega’s op vrijdagavond, je vrienden ontmoeten, een kop warme chocolademelk met slagroom en een stuk Marlenka cake na een mooie wandeling met een fris Hollands windje, het is allemaal mogelijk in het eetcafé van ‘t Maoske. We worden niet voor niets de huiskamer van De Moer genoemd. Kom dus gezellig langs voor een hapje en een drankje.

Restaurant

Wil je even lekker uit eten in een restaurant, met vrienden of familie in een ontspannen omgeving? Kom dan eten in ons gezellige eetcafé of in onze mooie serre. In de zomer kunnen de deuren van de serre open, waardoor je het gevoel hebt buiten te zitten, maar toch beschut bent tegen een eventuele Hollandse bui.

Restaurant specialiteiten

Onze restaurant specialiteiten zijn Spare Ribs, Schnitzels, Kipsaté en niet te vergeten onze Huisgestoofde Rundersucade. ‘t Maoske staat bekend om goed eten voor een eerlijke prijs en je zult gegarandeerd zonder honger naar huis gaan.

Wij serveren al onze gerechten in het eetcafé en restaurant met verse groente, aardappelgarnituur en friet. Daarnaast worden mayonaise en appelcompote bij de gerechten geserveerd.

Kindvriendelijk restaurant / eetcafé

Voor de kinderen hebben wij pannenkoeken, frietjes en snacks. Daarnaast hebben we bij de garderobe een mooie speelhoek waar speelgoed te vinden is voor de allerkleinste. Maak dus tussen de gerechten door een fijne wandeling met de kleine en geniet van de mooie speelhoek.

Ben je benieuwd naar onze menukaart? Maak hieronder je keuze tussen onze menukaart en drankenkaart:

home_eetcafe
eetcafe

Ook voor besloten groepen bieden wij diverse zalen en mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Neem contact op