skip to Main Content

Partycentrum vlakbij Tilburg

’t Maoske in De Moer is een landelijk gelegen Partycentrum vlakbij Tilburg. We bestaan reeds 135 jaar. Het partycentrum heeft maar liefst 7 ruimtes en zalen met ieder een eigen stijl. We zijn gelegen in het gezellige dorp De Moer, net buiten Tilburg, met ruim voldoende gratis parkeergelegenheid recht voor de deur en op ons eigen terrein.

Het hele leven bestaat uit mijlpalen. Momenten die gevierd kunnen worden. Denk aan een geboorte, een communie, het behalen van een diploma, een huwelijk en je verjaardag. En waarom zou je niet genieten van het leven door het extra te vieren? Ook voor uitvaarten / koffietafels biedt ‘t Maoske de perfecte locatie, recht tegenover de mooie Moerse kerk.

Zakelijke aangelegenheden vlakbij Tilburg

Voor zakelijke aangelegenheden (vergaderingen, cursussen kerst- en nieuwjaarsborrels, jubilarissen etc.) biedt ‘t Maoske ook genoeg ruimtes in verschillende maten. Informeer dus vrijblijvend naar onze vergaderarrangementen.

‘t Maoske biedt maar liefst 7 ruimtes en zalen die afgehuurd kunnen worden voor je bijzondere gelegenheid, allemaal in een eigen stijl. Kom dus snel langs en bekijk welke ruimte het beste past bij je gelegenheid.

Je feest naar wens georganiseerd

Wanneer je geïnteresseerd bent in ‘t Maoske dan kun je contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak. We laten je de ruimtes zien, bespreken je wensen en laten je de mogelijkheden zien. Daarna kunnen we indien gewenst een vrijblijvende offerte voor je maken, gebaseerd op de wensen die je hebt. Dit kan bijvoorbeeld een eenvoudig feest zijn of een uitgebreide en volledig verzorgde receptie / feest met koude en warme hapjes en een buffet, een walking dinner of barbecue voor je gasten.

Catering vlakbij Tilburg

Naast het bieden van een partycentrum bieden we ook de verzorging van cateringen op je eigen vertrouwde locatie. ‘t Maoske heeft ook een eigen Foodtruck, welke we op je locatie kunnen neerzetten.