skip to Main Content

‘t Maoske is al 137 jaar de plek voor vrije tijd en gezelligheid, met een eetcafé, restaurant en daarnaast maar liefst 5 ruimtes die apart af te huren zijn. Een thuis om samen na een dag hard werken tot rust te komen en een ontmoetingsplaats voor generatie op generatie, omdat het een generaties lange traditie is. Een plek waar harde werkers hard werken voor harde werkers, om hen een stukje alledaagse gezelligheid te bieden.

Hier staat ‘t Maoske voor. Maar wat betekent dit voor jou? ‘t Maoske staat voor kleine momenten koesteren en stilstaan bij bijzondere gebeurtenissen. Dit betekent dat je bij ons alles kunt vieren.

maoske-eetcafe

(Eet)café

Na je werk even bijkomen en bijpraten met je collega’s op vrijdagavond, je vrienden ontmoeten, een kop warme chocolademelk met slagroom en een stuk Marlenka cake na een mooie wandeling met een fris Hollands windje, het is allemaal mogelijk bij ‘t Maoske. We worden niet voor niets de huiskamer van De Moer genoemd. Kom dus gezellig langs voor een hapje en een drankje.

Meer informatie

maoske-restaurant2

Restaurant

Wil je even lekker uit eten met vrienden of familie in een ontspannen omgeving? Kom dan eten in ons gezellige eetcafé of in onze mooie serre. In de zomer kunnen de deuren van de serre open, waardoor je het gevoel hebt buiten te zitten, maar toch beschut bent tegen een eventuele Hollandse bui.

Meer informatie

maoske-partycentrum

Partycentrum

Het hele leven bestaat uit mijlpalen. Momenten die gevierd kunnen worden. Denk aan een geboorte, een communie, het behalen van een diploma, een huwelijk en je verjaardag. En waarom zou je niet genieten van het leven door het extra te vieren? Ook voor uitvaarten / koffietafels biedt ‘t Maoske de perfecte locatie, recht tegenover de mooie Moerse kerk.

Ook voor zakelijke aangelegenheden biedt ‘t Maoske genoeg ruimtes in verschillende maten. Informeer dus vrijblijvend naar onze vergaderarrangementen.

‘t Maoske biedt maar liefst 7 ruimtes en zalen die afgehuurd kunnen worden voor je bijzondere gelegenheid, allemaal in een eigen stijl. Kom dus snel langs en bekijk welke ruimte het beste past bij je gelegenheid.

Meer informatie

maoske-catering

Catering

Wil je liever je gelegenheid vieren in je eigen omgeving? ‘t Maoske biedt ook catering op locatie, inclusief of exclusief medewerkers. Voor zowel kleine als grote groepen en voor zowel zakelijke als privé aangelegenheden. Vanwege de geruime ervaring en onze connecties, kunnen we je volledige evenement uit handen nemen, als je dit wenst.

Meer informatie

maoske-aparthotel

Aparthotel

Wil je na afloop liever blijven slapen? Ook dat is geen enkel probleem. Boven ‘t Maoske zijn namelijk ruime appartementen beschikbaar. In de ochtend staat je ontbijt al voor je klaar en kun je nog even nagenieten van je nieuwe herinnering. Vraag naar de beschikbaarheid en mogelijkheden.

Meer informatie