skip to Main Content

Koffietafel vlakbij Tilburg

Wij bieden alle mogelijkheden voor een uitvaart en koffietafel naar je wens. Onze ruimtes zijn bijzonder geschikt voor een persoonlijke afscheidsceremonie vlakbij Tilburg. Afscheid nemen van een dierbare is al zwaar genoeg. Daarom nemen wij indien gewenst de volledige organisatie van de koffietafel uit handen. Uiteraard bieden we de mogelijkheid om na afloop van de condoleance nog na te praten met een kleine groep of nog te dineren.

Condoleance naar wens

Een persoonlijke sfeer waar je je prettig bij voelt zijn belangrijk tijdens een condoleance. Daarom luisteren we graag naar je wensen. We bekijken samen welke ruimte het beste past bij het gezelschap en geven hierover uitgebreid advies.

We bieden de mogelijkheid van alleen een koffietafel met koffie/thee en eventueel belegde broodjes tot een zeer uitgebreide koffietafel. De koffietafel kan zowel inbuffetvorm worden gepresenteerd als uit worden geserveerd aan tafel.

Afscheidsceremonie vlakbij Tilburg

Het is mogelijk om ook de afscheidsceremonie, vooraf aan de condoleance bij ‘t Maoske te organiseren. Uiteraard is het mogelijk om hiervoor een andere ruimte te kiezen dan de ruimte waar de koffietafel zal plaatsvinden.

Graag denken we met je mee over een goede invulling van de condoleance. Maak daarom vrijblijvend een afspraak zodat we je een rondleiding kunnen geven en naar je wensen kunnen luisteren.

Neem contact op