skip to Main Content

Kerstdiner in de buurt van Tilburg?

Bij partycentrum ’t Maoske in De Moer kunt u het verzorgen van uw kerstdiner volledig uit handen laten nemen. U kunt een heerlijk kerstdiner op locatie laten verzorgen, maar u kunt ook terecht in een van onze zalen. Met ruim 30 jaar ervaring in het verzorgen van cateringen in de gehele regio, hoeft u zich geen zorgen te maken over uw kerstdiner.

’t Maoske beschikt over een ruime parkeerplaats en is gelegen op maar 13 kilometer afstand van Tilburg.

‘t Maoske in De Moer is een echt familiebedrijf, opgericht in 1884 door onze voorouder Janus Maas. Het begon met een klein café in De Moer dichtbij Tilburg. Nu, vijf generaties later, zijn wij uitgegroeid tot een modern horecabedrijf waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat. U kunt bij ons terecht voor onder andere feestjes en partijen, maar ook voor cateringen, verhuur en uw nieuwjaarsborrel. Kijk bij onze ’catering‘ en laat u door ons verrassen.

‘t Maoske beschikt daarnaast over een sfeervol serre-restaurant en een eetcafé. Onze vijf zalen zijn geschikt voor groepen van minimaal 10 tot maximaal 1000 gasten en voorzien van de modernste faciliteiten.

Neem contact op