skip to Main Content

Catering ’t Maoske

’t Maoske verzorgt al ruim 35 jaar buffetten en diners op locatie. We bevinden ons net buiten Tilburg. Ben je dus op zoek naar een goede cateraar vlakbij Tilburg, neem dan snel contact met ons op.

Bij het organiseren van je catering luisteren we graag naar je wensen. Voor diverse bedrijven bieden we belegde broodjes voor de bedrijfskantine. Voor andere gasten organiseren we een compleet verzorgde receptie met honderden gasten op de cateringlocatie in of vlakbij Tilburg.

Met ’t Maoske heb je een cateringpartner gevonden die tot het uiterste gaat om alles tot in de puntjes te verzorgen. De reputatie van ‘t Maoske is immers heel goed, en daar zijn we zuinig op.
Maak vrijblijvend een afspraak om je catering door te spreken. We kunnen bij je langskomen of de mogelijkheden bespreking in ‘t Maoske. Ons Partycentrum in De Moer, net buiten Tilburg.

Bekijk ook onze catering prijslijst voor meer informatie.

Verhuur catering benodigdheden vlakbij Tilburg

’t Maoske verhuurt alle catering benodigdheden. Dat varieert van koffielepeltje en bierglas tot compleet ingerichte mobiele koelwagen. Wij zijn gespecialiseerd in de verhuur van mobiele bars en tapmaterialen. Je bent bij ons verzekerd van representatieve en kwalitatief goede partybenodigdheden.

Ook kunnen wij een compleet assortiment dranken aanbieden tegen een scherpe prijs. Denk aan frisdranken, wijnen, bier en sterke drank. Onze biermerken zijn Dommelsch, Hertog Jan, en Jupiler. Wil je meer weten over ons drankassortiment? Neem dan contact met ons op, zodat we je er alles over kunnen vertellen.

Neem contact op