skip to Main Content

Catering in Loon op Zand

’t Maoske verzorgt al ruim 20 jaar buffetten en diners in Loon op Zand. Deze cateringservice strekt zich uit van belegde broodjes voor de bedrijfskantine tot aan een compleet verzorgde receptie met honderden gasten.

Met ’t Maoske heeft u een partner gevonden die tot het uiterste gaat om alles tot in de puntjes te verzorgen. Immers, onze reputatie staat ook op het spel. En daar zijn we zuinig op. Graag komen wij bij u langs in loon op zand om vrijblijvend de vele mogelijkheden op een rijtje te zetten.

Verhuur catering Loon op Zand

’t Maoske verhuurt alle partybenodigdheden. Dat varieert van koffielepeltje en bierglas tot compleet ingerichte mobiele koelwagen. Wij zijn gespecialiseerd in de verhuur van mobiele bars en tapmaterialen.

U bent bij ons verzekerd van representatieve en kwalitatief goede partybenodigdheden.

Drankenhandel ’t Maoske

Dankzij onze eigen drankenhandel kunnen wij een compleet assortiment dranken aanbieden tegen een scherpe prijs. Denk aan frisdranken, wijnen, bier en sterkedrank. Onze biermerken zijn Dommelsch, Hertog Jan, Jupiler en Oranjeboom.
Al bij vele bedrijfskantines leveren wij wekelijks de drank, maar ook toebehoren als koffiemelk, suiker, koekjes, enzovoort.

Neem contact op